Pokemon Trading Card Game Classic Box

Lees de productomschrijving..

 474,95

Uitverkocht

Beschrijving

Pokemon Trading Card Game Classic Box

De Trading Card Game Classic Box bevat het volgende:
– Het speelbord heeft een hoogwaardig stoffen oppervlak waardoor kaarten gemakkelijk over elkaar kunnen glijden, niet-gestikte randen om te voorkomen dat kaarten vast komen te zitten tijdens het spelen, een stoffen scharnier dat gaten in het bord elimineert en een ingebouwde magneet om ruis tijdens het spelen te minimaliseren.

– Het zwart-witte kleurenschema van het speelbord is zo ontworpen dat het bij de gereedschapskist en de kaarthoezen past, terwijl de visuele focus op de kaarten en het gereedschap behouden blijft.

– De gereedschapskist bevat voldoende gameplay-accessoires waarmee twee spelers kunnen strijden, waaronder stapelbare schadetellers, driedimensionale Poison- en Burn-markeringen en metalen bollen die de plaats innemen van Pokémon-munten.

– Spelers kunnen metalen bollen door een kleine parachute laten rollen. Als de bol in een gat met een witte rand landt, wordt het behandeld als een kop, en als het in een gat met een zwarte rand landt, wordt het behandeld als een munt. Er zijn dus geen dobbelstenen meer nodig. en munten.

-De gereedschapskist bevat een set schadetellers met gele schadetellers van 10, oranje schadetellers van 50 en rode schadetellers van 100.
Naast de felle kleuren geeft elke schadeteller prominent de schadetelling op zijn kant weer, waardoor spelers snel de totale schadetelling kunnen berekenen.

– De schadetellers zijn ontworpen met een conische vorm en zijn stapelbaar om de zichtbaarheid van in-play kaarten te maximaliseren en gemakkelijk op te bergen.

– De schadetellers zijn gemaakt van aluminium en zijn licht verzwaard om omvallen te voorkomen wanneer ze verticaal worden gestapeld.

– Driedimensionale, ringvormige gif- en brandmarkeringen zijn ook opgenomen in de gereedschapskist, zodat spelers deze speciale omstandigheden gemakkelijk kunnen identificeren.

– Met een Poké Ball-motief worden er drie soorten kaarthoezen meegeleverd om de drie voorgeconstrueerde kaartspellen te beschermen.

– Kaarthoezen zijn met opzet ontworpen in een zwart-wit kleurenschema om de visuele focus op het kaartkunstwerk te behouden.

– Drie deckboxen met de Grass-, Fire- en Water Energy-symbolen passen bij de voorgeconstrueerde decks en zorgen ervoor dat kaarten met mouwen gemakkelijk kunnen worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Leverbaar vanaf eind november/begin december