VSTAR Universe Boosterbox

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 69,95.Huidige prijs is: € 59,95.

Beschrijving

VSTAR Universe Boosterbox

Zet je schrap voor een reis naar de sterren met de gloednieuwe Pokémon VSTAR Universe boosterbox! Deze verzamelbare schat zit boordevol spanning, avontuur en een overvloed aan krachtige Pokémon-kaarten die je verzameling naar nieuwe hoogten zullen tillen.

Stap in het universum van VSTAR, waar legendarische Pokémon en onontdekte schatten op je wachten. Met ervaar een ongekend niveau van speelplezier terwijl je je strategieën aanscherpt en je deck versterkt met de meest verbazingwekkende en zeldzame kaarten die je ooit hebt gezien. Of je nu een doorgewinterde Pokémon-meester bent of net begint aan je avontuur, deze VSTAR Universe boosterbox biedt voor elk wat wils.

Elke box bevat een schat aan kaarten, waaronder krachtige VSTAR Pokémon en hun indrukwekkende evoluties, glinsterende holofoils die je verzameling laten stralen, en zeldzame geheimzinnige kaarten die je vrienden jaloers zullen maken. Met de mogelijkheid om legendarische Pokémon-partners te vinden en te trainen, is de VSTAR Universe boosterbox de ultieme toegangspoort tot een wereld vol opwinding en wonderen.

Of je nu je strategieën wilt verfijnen, je Pokémon-collectie wilt uitbreiden of gewoon wilt genieten van de sensatie van het openen van een nieuwe boosterpack, deze box heeft het allemaal. Duik in de kosmische actie van Pokémon VSTAR Universe en ontdek de sterren die wachten om door jou gevangen te worden. Wacht niet langer en laat je Pokémon-reis naar nieuwe sferen stijgen met deze betoverende boosterbox!

Elke VSTAR Universe boosterbox bevat:

  • 10 boosterpacks van de japanse serie VSTAR Universe

Elke boosterpack bevat

  • 10 kaarten van de japanse serie VSTAR Universe

 

Levering rond 24 mei