Raging Surf Boosterbox

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 87,50.Huidige prijs is: € 47,50.

5 op voorraad

Beschrijving

Raging Surf Boosterbox

Zet je schrap voor een epische golf van spanning met de gloednieuwe Japanse Pokémon Boosterbox: Raging Surf! Deze verzamelbare schat zit boordevol krachtige Pokémon-kaarten, waardoor je avontuurlijke geest wordt overspoeld met opwinding.

Stap in de wereld van Raging Surf en laat je meeslepen door de woeste kracht van de golven. Ontdek nieuwe Pokémon, geweldige trainers en ongelooflijke gevechten die je naar adem zullen doen happen. De Boosterbox bevat 30 booster packs, elk met een unieke mix van kaarten om je verzameling uit te breiden en je strategie te versterken.

Of je nu een doorgewinterde Pokémon-meester bent of net begint met je reis, Raging Surf biedt iets voor iedereen. Ga de uitdaging aan en laat je innerlijke trainer schitteren terwijl je legendarische Pokémon vangt en je vrienden uitdaagt voor epische gevechten.

Wacht niet langer en duik in de opwinding van Raging Surf met deze prachtige Boosterbox. Verzamel, ruil, en laat je Pokémon dromen uitkomen terwijl je je weg baant naar de top. Bestel nu en maak je klaar voor een golf van avontuur die je nooit zult vergeten!

De Raging Surf Boosterbox bevat:

  • 30 Raging Surf Boosterpacks met elk 5 kaarten

Leverbaar vanaf begin oktober