Pokemon Temporal Forces Boosterbox

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 124,95.Huidige prijs is: € 119,95.

Beschrijving

Pokemon Temporal Forces Boosterbox

Stap binnen in de verbazingwekkende wereld van Pokémon met de gloednieuwe Temporal Forces boosterbox! Deze verzameling is een viering van de krachtige krachten die de tijd beheersen en biedt een spannende kans om zeldzame Pokémon te ontdekken en je verzameling uit te breiden.

Elke Temporal Forces boosterbox bevat een assortiment van 36 packs, elk gevuld met adembenemende kaarten van verschillende rariteiten en krachtige Pokémon. Duik diep in de tijd en ontdek legendarische wezens uit verschillende tijdperken, van majestueuze Dragon-types tot mysterieuze Psychic Pokémon.

Of je nu een doorgewinterde Pokémon-trainer bent of net begint met je reis, de Temporal Forces boosterbox biedt een onvergetelijke ervaring vol avontuur en opwinding. Verzamel nieuwe bondgenoten, ontgrendel krachtige vaardigheden en sta klaar om de tijd te trotseren!

Grijp nu je Temporal Forces boosterbox en laat het avontuur beginnen. De tijd wacht op niemand, dus verzamel je team en bereid je voor op een reis door de tijd vol onvergetelijke ontmoetingen en epische gevechten!

Deze set bevat:

  • Meer dan 160 kaarten
  • ACE SPEC kaarten keren terug: 6 Trainer kaarten en 1 Special Energy
  • Meer nieuwe Ancient en Future Pokémon
  • Meer dan een tiental gloednieuwe Pokémon ex, waaronder type-veranderende Tera Pokémon ex
  • Tientallen Pokémon en Trainer kaarten met speciale illustraties

Leverbaar vanaf 22 maart 2024