Pokémon Scarlet & Violet – Zapdos EX box

Lees de productomschrijving..

 25,95

Uitverkocht

Beschrijving

Pokémon Scarlet & Violet – Zapdos EX box

Productomschrijving

Introducing de Pokémon Scarlet & Violet 151 Zapdos EX box – de ultieme schat voor elke Pokémon-trainer! Duik in de opwindende wereld van Pokémon en maak je verzameling compleet met deze adembenemende box.

Deze box bevat een exclusieve Zapdos EX-kaart met een verbluffende 151 ontwerp, dat direct de aandacht trekt. Deze zeldzame kaart is een must-have voor zowel verzamelaars als spelers die hun deck willen versterken. Met zijn krachtige aanvallen en unieke vaardigheden zal Zapdos EX jouw tegenstanders versteld doen staan!

Maar dat is nog niet alles! Naast de Zapdos EX-kaart bevat deze box ook vier boosterpakketten van de Pokémon Scarlet & Violet 151 serie. Elk pakket zit boordevol verrassingen en biedt je de kans om nieuwe Pokémon te ontdekken en je verzameling uit te breiden. Ga de strijd aan met je vrienden en laat zien wie de beste trainer is!

Om deze geweldige box compleet te maken, krijg je ook een fantastische oversized Zapdos EX-promokaart. Deze indrukwekkende kaart is perfect om aan je muur te hangen of aan je vrienden te tonen. Laat iedereen zien dat je een echte Pokémon-meester bent!

Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint met je Pokémon-avontuur, de Pokémon Scarlet & Violet 151 Zapdos EX box is een absolute must-have. Grijp je kans om deze exclusieve box te bemachtigen en dompel jezelf onder in de spannende wereld van Pokémon!

Opgelet: deze box is slechts beperkt beschikbaar, dus wacht niet te lang! Grijp nu je kans en voeg de Pokémon Scarlet & Violet 151 Zapdos EX box toe aan je verzameling. Word de ultieme Pokémon-trainer en beleef onvergetelijke avonturen in de Pokémon-wereld!

Elke Pokémon Scarlet & Violet – Zapdos EX Box bevat:

  • 4 Pokémon Scarlet & Violet 151 boosterpacks
  • 1 double rare Zapdos EX promo kaart
  • 1 holografische promo kaart van Electabuzz
  • 1 Oversized Zapdos EX promo kaart

 

Leverbaar vanaf 6 oktober 2023