Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 12,95.Huidige prijs is: € 11,95.

Uitverkocht

Beschrijving

Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin

Productomschrijving:

Introducing de Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin: een absoluut feest voor elke Pokémon-liefhebber! Duik in de spannende wereld van Pokémon met deze prachtig ontworpen tins, gevuld met verrassingen en avonturen die je keer op keer zullen betoveren.

Elk Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin bevat een exclusieve verzameling van 151 Pokémon-kaarten, waaronder zeldzame en glinsterende exemplaren. Bereid je voor op een onvergetelijke verzamelervaring terwijl je door de kaarten bladert, en ontdek nieuwe favorieten of herontdek oude bekenden. Deze Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin zijn een schatkist vol Pokémon-schatten, klaar om jouw verzameling naar nieuwe hoogten te brengen.

Of je nu een doorgewinterde Pokémon-trainer bent of net begint met je reis, deze tins bieden eindeloos speelplezier. Organiseer epische gevechten met vrienden, bouw het ultieme Pokémon-deck, of ruil je dubbele kaarten met andere enthousiaste verzamelaars. De mogelijkheden zijn grenzeloos!

Maar dat is nog niet alles – naast de 151 Pokémon-kaarten bevat elk Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin ook een speciale code om exclusieve digitale beloningen te ontgrendelen in de Pokémon Trading Card Game Online. Neem het op tegen andere trainers over de hele wereld en bewijs je vaardigheden in online gevechten. De digitale wereld van Pokémon wacht op jou!

Met zijn compacte formaat zijn deze Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin perfect om overal mee naartoe te nemen. Stop ze in je rugzak, neem ze mee op reis of pronk ermee op school. Waar je ook bent, de Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin zullen je nooit teleurstellen.

Dus, klaar om je Pokémon-avontuur naar het volgende niveau te tillen? Verzamel, speel en beleef onvergetelijke momenten met de Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin! Vang ze allemaal en laat je verbeelding de vrije loop terwijl je jezelf onderdompelt in de wonderlijke wereld van Pokémon.

Elke Pokémon Scarlet & Violet 151 Mini Tin bevat:

  • 2 Pokémon Scarlet & Violet 151 boosterpacks
  • 1 Pokémon Scarlet & Violet 151 munt
  • 1 artwork passend bij de Mini Tin

 

Leverbaar vanaf 22 september 2023