Pokémon Scarlet & Violet 151 – Alakazam EX Box

Lees de productomschrijving..

 25,95

Uitverkocht

Beschrijving

Pokémon Scarlet & Violet 151 – Alakazam EX Box

Maak kennis met de Pokemon Scarlet & Violet 151 Alakazam EX Box, een waar collectorsitem dat elke verzamelaar zal bekoren! Bereid je voor op een opwindende reis door de wereld van Pokémon met deze buitengewone box, die elegantie, kracht en nostalgie combineert in één fantastisch pakket.

Ontketen de ongeëvenaarde psychische kracht van Alakazam EX, een van de meest mysterieuze en fascinerende Pokémon die ooit het spel hebben verrijkt. Met zijn strakke design, vangt deze Alakazam EX Box de essentie van mysterie en verfijning, waardoor het een must-have toevoeging is voor elke veeleisende verzamelaar.

In deze prachtig vormgegeven doos ontdek je een schat aan goodies die je passie voor alles wat met Pokémon te maken heeft zullen aanwakkeren. Op de eerste plaats, het pronkstuk van deze buitengewone set, is de verbluffende Alakazam EX glanzende promotiekaart. Aanschouw zijn majestueuze aanwezigheid terwijl hij de aandacht opeist met zijn gedetailleerde kunstwerk, waarin de immense psychische krachten van Alakazam en de levendige kleuren die de essentie van de Scarlet & Violet-collectie vertegenwoordigen, worden weergegeven.

Maar dat is nog niet alles! Bereid je voor om je verder onder te dompelen in de wereld van Pokemon met vier boosterpacks, elk gevuld met mogelijkheden om zeldzame en krachtige kaarten te ontdekken. Ontketen je strategische vaardigheden terwijl je het uitgestrekte Pokemon TCG-universum verkent en je deck versterkt met nieuwe, spannende toevoegingen.

Om je kostbare verzameling te beschermen en te tonen, hebben we een speciaal ontworpen deckbox toegevoegd met een Alakazam-thema. Met zorg en oog voor detail gemaakt, zorgt deze deckbox niet alleen voor de veiligheid van je kaarten, maar straalt hij ook verfijning en stijl uit. Toon trots je favoriete Pokemon en laat hun aanwezigheid getuigen van je toewijding als trainer.

Bovendien geeft deze box je toegang tot een exclusieve codekaart waarmee je geweldige digitale content kunt ontgrendelen in het Pokemon Trading Card Game Online. Verbeter je online gevechten, handel met medetrainers en breid je digitale collectie uit met de zeldzaamste kaarten, allemaal binnen handbereik.

De Pokemon Scarlet & Violet 151 Alakazam EX Box is niet zomaar een product; het is een uitnodiging om met elegantie en opwinding in de wereld van Pokemon te duiken. Perfect voor verzamelaars, liefhebbers en competitieve spelers, belooft deze box een onvergetelijke reis vol avontuur, strategie en de vreugde van ontdekking. Mis je kans niet om een stukje Pokemon-geschiedenis te bezitten en begin vandaag nog aan een meeslepende expeditie!

Elke Pokémon Scarlet & Violet 151 Alakazam EX Box bevat:

  • 4 Pokémon Scarlet & Violet 151 boosterpacks
  • 1 Double rare kaart van Alakazam EX
  • 2 holografische promokaarten van Abra en Kadabra

 

Leverbaar vanaf 6 oktober 2023