Pokemon Go Boosterbox

Lees de productomschrijving..

 74,95

Uitverkocht

Beschrijving

Pokemon Go Boosterbox (Japans)

Nieuw en sensationeel: de Japanse Pokémon-set, Pokémon Go!

Betreed de wereld van Pokémon als nooit tevoren met de allernieuwste toevoeging aan de Pokémon Trading Card Game-familie: Pokémon Go. Deze set, rechtstreeks uit Japan, brengt de spanning en avonturen van de populaire mobiele game rechtstreeks naar je kaarten. Of je nu een doorgewinterde Pokémon-meester bent of net begint, Pokémon Go brengt je avonturen naar een geheel nieuw niveau.

Met Pokémon Go kun je je favoriete Pokémon tot leven brengen met verbluffende nieuwe kaarten, geïnspireerd op de sensationele in-game ervaring. Elk detail is vastgelegd in adembenemende kunstwerken, waardoor je de magie van het Pokémon-universum kunt voelen.

Deze set introduceert ook nieuwe strategieën en krachten, geïnspireerd op het mobiele spel. Werk samen met je Pokémon om gevechten te winnen en jezelf te bewijzen als een meestertrainer.

Elke Pokémon Go-verpakking bevat niet alleen ongelooflijke kaarten, maar ook een gevoel van opwinding en avontuur. Open de verpakking, en laat de magie van Pokémon je meenemen op een reis die je nooit zult vergeten.

Wacht niet langer! Betreed de wereld van Pokémon Go en verzamel de kaarten die je nodig hebt om de beste trainer te worden. Bereid je voor op avontuur, uitdagingen en eindeloos plezier met vrienden en tegenstanders.

Grijp nu je kans en voeg Pokémon Go toe aan je Pokémon-verzameling. Laat de jacht beginnen en word de ultieme Pokémon-meester. De wereld wacht op je ontdekkingen en triomfen. Pokémon Go, hier gaan we!

Elke Pokemon Go Boosterbox bevat:
– 20 Pokemon Go boosterpacks