Night Wanderer Booster box

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 59,95.Huidige prijs is: € 47,50.

Uitverkocht

Beschrijving

Night Wanderer Booster box

Betreed de Duisternis met de Night Wanderer Pokémon Booster Box!

Sta je klaar om de mysterieuze wereld van de nacht te verkennen? Bereid je voor op een avontuurlijke reis met de splinternieuwe Night Wanderer Pokémon Booster Box! Deze betoverende collectie neemt je mee naar de schaduwrijke kant van de nacht, waar intrigerende Pokémon rondzwerven en nieuwe krachten ontwaken.

Ontdek de Geheimen van de Nacht:

Ontdek een geheel nieuwe serie Pokémon-kaarten die geïnspireerd zijn op de donkere en mysterieuze sfeer van de nacht. Van spookachtige Pokémon die in de duisternis ronddwalen tot krachtige wezens die alleen ‘s nachts tot leven komen, elke kaart onthult een nieuw geheim uit de nachtelijke wereld van Pokémon.

Omarm de Kracht van de Duisternis:

Duik dieper in de strijd met gloednieuwe Pokémon-kaarten die speciaal zijn ontworpen om de duistere krachten van de nacht te omarmen. Versterk je team met nieuwe aanvallen, strategieën en evoluties die alleen beschikbaar zijn in de Night Wanderer Booster Box. Sta klaar om je tegenstanders te verbazen en te overwinnen!

Een Wereld van Avontuur Wacht op Jou:

Stap in de wereld van Pokémon en ontdek nieuwe horizonten met de Night Wanderer Booster Box. Of je nu een doorgewinterde trainer bent of net begint aan je Pokémon-reis, deze collectie biedt een wereld van avontuur, spanning en ontdekking. Verzamel, ruil en strijd je een weg naar de top terwijl je de geheimen van de nacht ontrafelt!

Wat Zit er in de Doos:

  • 30 Night Wanderer Pokémon Booster Packs
  • Elke boosterpack bevat 5 willekeurige Pokémon-kaarten
  • Een kans op zeldzame en glinsterende kaarten die alleen ‘s nachts verschijnen!

Bereid je Voor op een Nachtelijk Avontuur:

Ben jij dapper genoeg om de uitdaging aan te gaan en de nacht te veroveren? Bestel vandaag nog jouw Night Wanderer Pokémon Booster Box en duik in een wereld van duistere mysteries en opwindende avonturen! Bereid je voor op een reis die je nooit zult vergeten, want de nacht wacht op jouw ontdekking!

Leverbaar vanaf 7 juni 2024