Mask of Change boosterbox

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 52,50.Huidige prijs is: € 47,50.

Beschrijving

Mask of Change boosterbox

Stap binnen in de wervelende wereld van Pokémon met de gloednieuwe Japanse Pokémon Booster Box “Mask of Change”. Deze betoverende verzameling brengt een golf van opwinding naar jouw Pokémon-ervaring zoals je die nog nooit hebt meegemaakt.

Binnen in deze prachtig vormgegeven boosterbox  met 30 boosterpacks ,wacht een schatkist aan kaarten die de levendige cultuur en mystiek van Japan weerspiegelen. Laat je betoveren door de adembenemende kaart-illustraties terwijl je nieuwe Pokémon ontdekt, zoals de dappere Okidogi die zijn weg baant door uitdagende gevechten, de krachtige Timburr die elke uitdaging met volle moed aangaat, en de zorgzame Blissey die troost biedt aan elke gewonde Pokémon.

Elk boosterpack met 5 kaarten erin,  onthult een wereld van mogelijkheden, waar zeldzame en krachtige Pokémon wachten om ontdekt te worden. Van bekende favorieten tot gloednieuwe toevoegingen, “Mask of Change” prikkelt je nieuwsgierigheid en daagt je uit terwijl je jouw verzameling uitbreidt.

Of je nu een doorgewinterde Pokémon-meester bent of pas begint aan je reis, deze boosterbox biedt een onvergetelijke ervaring voor alle spelers. Verzamel, ruil en strijd met vrienden terwijl je de geheimen van de “Mask of Change” onthult en jezelf bewijst als de ultieme Pokémon-kampioen.

Laat je meeslepen door de magie van Pokémon met de “Mask of Change” boosterbox en beleef een avontuur vol spanning en verrassingen. Grijp deze kans en begin aan jouw eigen epische reis!

Elke boosterbox bevat:
– 30 packs van de nieuwste set Mask of Change

Leverbaar vanaf 26 april 2024