Blue Sky Stream Booster box

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 499,99.Huidige prijs is: € 449,95.

Beschrijving

Blue Sky Stream Booster box

Stap binnen in een betoverende wereld van ongekende schoonheid en kracht met de Japanse Blue Sky Stream Booster Box! Deze box nodigt je uit om diep in de betoverende wateren van het Pokémon TCG-universum te duiken, waar elke kaart een kans biedt om je collectie naar nieuwe hoogten te tillen.

Laat je betoveren door de majestueuze Water- en Vliegtype Pokémon, waaronder de legendarische Rayquaza, die schitteren in deze set. Rayquaza, met zijn verbluffende krachten en majestueuze uitstraling, staat klaar om je team te versterken en je tegenstanders te verbazen.

Elke booster in de Blue Sky Stream Booster Box bevat een mix van zeldzame Pokémon, glinsterende trainers en krachtige energiekaarten die je strategieën naar ongekende hoogten zullen tillen. Met 30 boosters in één box, heb je een overvloed aan mogelijkheden om je collectie uit te breiden en je deck te versterken.

Of je nu een doorgewinterde Pokémon TCG-speler bent of net begint aan je reis, de Blue Sky Stream Booster Box biedt een onvergetelijke ervaring vol spanning en avontuur. Verover de hemel, verleg je grenzen en laat je dromen uitvliegen met deze spectaculaire verzameling Pokémon-kaarten uit het Land van de Rijzende Zon.

Elke boosterbox bevat:
– 30 packs van de Blue Sky Stream set

 

Leverbaar vanaf 8 mei