Pokemon Elite trainer box

Elite trainer box kopen?

De naam zegt het al Elite Trainer Box, deze box is bedoeld voor toekomstige Pokemon Trainers! Deze box is meer dan alleen een trainingshulpmiddel. Het is een collectorsitem op zichzelf. Met een prachtig ontwerp en opvallende kunstwerken, zal deze box een ereplaats verdienen in elke Pokémon-verzameling.

Sinds de set Plasma Storm (Black&White serie) is de Pokemon Elite Trainer Box geïntroduceerd. Veel verzamelaars zoals set spaarders en verzamelaars van sealed products waren hier laaiend enthousiast over. Tot en met de Sword & Shield serie had de Pokemon Elite Trainer Box 8 of 10 packs van de desbetreffende set. Vanaf de nieuwe Scarlet & Violet serie heeft de Pokemon Elite Trainer Box 9 packs. In de speciale subsets, zoals Hidden Fates, Pokemon Go en Crown Zenith zit een speciale promo kaart verstopt in de Pokemon Elite Trainer Box. Nu ook weer in de Scarlet & Violet serie bevat elke Pokemon Elite Trainer Box een exclusieve promokaart die je nergens anders kunt vinden. Wordt jij zeer enthousiast van promokaarten, kijk dan ook even bij de Collection boxen, hierin zitten zeer mooie promokaarten

Naast de Booster packs en promo kaarten hebben de Pokemon Elite Trainer Box nog een tal aan accesoires erin zitten. Dit is een schat aan essentiële hulpmiddelen om te helpen je strategie te verbeteren. Van energiekaarten tot speciale dobbelstenen en schademarkers. Tot slot biedt de Pokemon Elite Trainer Box voor toekomstige verzamelaars/trainers een informatie gids, waarin essentiële informatie staat om de basis van het spel te leren begrijpen en je weg te vinden in de Pokémon-wereld. Voor ervaren trainers is het een handige naslaggids om te blijven groeien in vaardigheid.

Haal vandaag nog je Pokemon Elite Trainer Box en betreed de spannende wereld van Pokémon! Word een meestertrainer en verzamel de meest krachtigste Pokémonkaarten in stijl!

Oorspronkelijke prijs was: € 474,95.Huidige prijs is: € 449,95.

Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Oorspronkelijke prijs was: € 44,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Oorspronkelijke prijs was: € 42,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Oorspronkelijke prijs was: € 42,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Oorspronkelijke prijs was: € 47,50.Huidige prijs is: € 41,95.

Oorspronkelijke prijs was: € 42,95.Huidige prijs is: € 39,95.

Uitverkocht

 49,95

Uitverkocht

Oorspronkelijke prijs was: € 49,95.Huidige prijs is: € 44,95.