Charizard EX Premium Box

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 42,50.Huidige prijs is: € 39,95.

Beschrijving

Charizard EX Premium Collection Box

Ontdek de ontembare kracht van Charizard-EX met de adembenemende Charizard-EX Premium Collection Box!

Ben je klaar om je Pokémon-avonturen naar ongekende hoogten te brengen? Met de Charizard-EX Premium Collection Box krijg je de kans om de ongeëvenaarde vuurkracht van Charizard-EX te ervaren! Charizard, een van de meest iconische Pokémon aller tijden, staat klaar om je te vergezellen op je reis door de Pokémon-wereld.

De Charizard-EX Premium Collection Box bevat niet alleen een schitterende en zeldzame Charizard-EX-promokaart, maar ook vier geweldige Pokémon TCG booster packs. Deze packs bevatten een reeks krachtige kaarten om je de ultieme voorsprong te geven in je gevechten tegen vrienden en rivalen. Welke krachtige Pokémon zal je team versterken en je naar de overwinning leiden?

Met zijn verbluffende vurige vleugels en indrukwekkende aanvallen zal Charizard-EX je tegenstanders laten sidderen van angst. De collectiebox is niet alleen een geweldige aanvulling op je Pokémon-kaartspel, maar ook een must-have voor elke verzamelaar. De promokaart zal zeker het pronkstuk van je verzameling worden.

Wacht niet langer! Duik in het avontuur met de Charizard-EX Premium Collection Box en laat de vlammen van glorie ontbranden. Grijp je kans om de machtige Charizard-EX te bemachtigen en verander je gevechten voorgoed. Verzamel, train en word een meester van de Pokémon-arena’s met deze meeslepende en onweerstaanbare collectie.

De Charizard EX Premium Collection Box bevat het volgende:

• 1 promokaart van Charizard ex
• 2 foliekaarten met Charmander en Charmeleon
• 6 Pokémon TCG-boosterpakketten
• 1 magnetische kaartbeschermer met displayvoet
• 65 kaarthoezen met Charizard als Tera Pokémon
• Een codekaart voor Pokémon TCG Live

Leverbaar vanaf 20 oktober 2023