Clay Burst Boosterbox

Lees de productomschrijving..

Oorspronkelijke prijs was: € 119,95.Huidige prijs is: € 62,50.

5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Beschrijving

Clay Burst Boosterbox

Nieuw en opwindend: de Japanse Pokémon set, Clay Burst!

Stap in een wereld van avontuur en creativiteit met de nieuwste toevoeging aan de Pokémon Trading Card Game-familie: Clay Burst. Deze adembenemende set, rechtstreeks uit Japan, biedt jou de kans om je eigen Pokémon-reis te beginnen en te ontdekken wat er onder de kleilagen verscholen ligt. Of je nu een doorgewinterde Pokémon-trainer bent of net begint, Clay Burst biedt voor iedereen iets speciaals.

Ontdek gloednieuwe Pokémon-kaarten met verbluffende kunstwerken die de geest van Japan vastleggen, met inbegrip van Pokémon geïnspireerd door de Japanse cultuur en mythologie. Elke kaart straalt karakter en authenticiteit uit, waardoor je een diepere band krijgt met je favoriete Pokémon.

Met Clay Burst kun je ook de kracht van aarde en klei ontdekken in nieuwe speelmechanismen en strategieën. Deze set introduceert gloednieuwe kaarten en vaardigheden die je gevechten naar een hoger niveau tillen. Bouw je eigen team, maak gebruik van de kracht van de natuur, en ga de uitdagingen aan met je vrienden en tegenstanders.

Elke Clay Burst-verpakking bevat niet alleen unieke Pokémon-kaarten, maar ook een gevoel van verwondering en ontdekking. Open de verpakking, voel de opwinding en laat je meevoeren door de magische wereld van Pokémon.

Wacht niet langer! Duik in de klei en ontdek de geheimen van Clay Burst. Verzamel, ruil en speel met vrienden, en word een echte Pokémon-meester. Deze Japanse set zal je betoveren en je liefde voor Pokémon naar nieuwe hoogten stuwen.

Grijp nu je kans en voeg Clay Burst toe aan je Pokémon-verzameling. Word de allerbeste, zoals niemand ooit was!

De Clay Burst boosterbox bevat het volgende:
– 30 boosterpacks Clay Burst