Pokemon Booster Box

Pokemon booster box kopen?

Pokemon booster box kopen? Een schatkist vol spanning!

Onze Pokemon booster box zijn als schatkisten boordevol krachtige Pokémon-kaarten en onvergetelijke momenten. De echte Pokemon-fan weet precies wat een Pokemon Booster Box is. Elke Pokemon booster box bevat 36 Booster packs, waarvan elk met de kans om legendarische Pokémon te ontdekken. In totaal krijg je maar liefst 360 Pokemon kaarten, wanneer je een Pokemon booster box opent. In een Pokemon Booster box zitten 216 Pokemon kaarten die niet zeldzaam zijn, 108 Pokemon kaarten die aardig zeldzaam zijn en 36 zeldzame Pokemon kaarten. Een van deze 36 kaarten kan precies de kaart zijn, waarnaar jij op zoek bent.

Verzamel de zeldzaamste Pokémons, voel de opwinding van het openen van een nieuwe pack en breid je verzameling uit met kaarten van over de hele wereld. Of je nu een doorgewinterde verzamelaar bent of net begint, een Pokemon booster box is de perfecte start van je avontuur! De Pokemon booster box geeft een garantie aan de zogenoemde hits, waardoor de echte verzamelaar vaak sneller over gaat tot het kopen van Pokemon booster box

Een mooi alternatief voor de Pokemon booster box is de Elite trainer box. Deze Pokemon Elite Trainer Box zijn over het algemeen een stuk goedkoper en bevatten wat minder Booster packs. Mocht je opzoek zijn naar mooie promo’s en wat minder Booster packs dan zijn de Collection boxen of de Tins een mooie optie.

Oorspronkelijke prijs was: € 139,45.Huidige prijs is: € 124,95.

Uitverkocht

Oorspronkelijke prijs was: € 124,95.Huidige prijs is: € 119,95.

Oorspronkelijke prijs was: € 99,95.Huidige prijs is: € 75,00.

133 op voorraad

Oorspronkelijke prijs was: € 139,95.Huidige prijs is: € 124,95.

 139,95

Uitverkocht

 139,95

Uitverkocht

 139,95

Uitverkocht

Waarom een Pokemon booster box kopen?

Een Pokemon Booster Box is een box met 36 erin. Dit is voor een echte verzamelaar al een belangrijk product om zijn of haar collectie mee aan te vullen. Een Pokemon Booster Box is ook verzekerd van mooie en zeldzame Pokemon kaarten, dit is niet het geval bij een, (LINK: Collection Boxen) of (LINK: Tins). Een Pokemon Booster box is ook een product wat vaak aan het begin van een nieuwe set gekocht wordt, om meteen zoveel van deze set compleet te kijgen.

Ben jij opzoek naar veel Pokemon kaarten dan is de Pokemon Booster Box een aanrader. Bij VMaxCards kan je de allernieuwste Pokemon Booster boxen vinden. Daarnaast bij een besteding boven de €150 krijg je een gratis verzending. VMaxCards probeert altijd de beste prijs en de beste service te geven, bestel nu dus snel jouw Pokemon Booster Box op VMax-Cards.nl