Ancient Roar Booster Box

Lees de productomschrijving..

 65,00

Uitverkocht

Beschrijving

Ancient Roar Booster Box

Stap binnen in een mysterieuze wereld vol eeuwenoude geheimen met de nieuwste Japanse Pokémon-set: “Ancient Roar”! Dit is de ultieme kans voor Pokémon-trainers en verzamelaars om een epische reis te beginnen naar een tijdperk vol legendarische wezens en verloren beschavingen.
In “Ancient Roar” ontdek je Pokémon zoals je ze nog nooit eerder hebt gezien. Deze set bevat gloednieuwe kaarten met adembenemende kunstwerken die je meenemen naar oude tempels, weelderige jungles en verborgen grotten. De spanning bouwt zich op terwijl je de prachtige en zeldzame Pokémon-kaarten in elke boosterpack van “Ancient Roar” opent. Elk pack zit vol met verrassingen, en wie weet welke legendarische schatten je zult ontdekken? Met nieuwe speelkaarten en strategieën kun je je eigen onverslaanbare deck bouwen en de strijd aangaan met andere trainers. Maak je klaar om de verloren schatten van “Ancient Roar” te onthullen, je Pokémon-team te versterken en epische gevechten te leveren. Deze set is een must-have voor elke Pokémon-fan en biedt een kans om de grootsheid van het verleden te herbeleven en je eigen legende te schrijven.

Dus, bereid je voor op een avontuur vol spanning en mysterie met de “Ancient Roar” set! Grijp je boosterpacks vandaag nog en duik in de rijke geschiedenis van Pokémon zoals nooit tevoren. Verlies jezelf in de wereld van deze prachtige wezens en creëer je eigen verhaal in het Pokémon-universum.
Koop “Ancient Roar” nu en ontdek wat voor verborgen schatten er op je wachten!

Elke Ancient Roar Booster Box bevat:
– 30 Ancient Roar Boosterpacks

Elke Ancient Roar Boosterpack bevat:
–  5 kaarten

Levering rond 10 november