151 Booster pack

Lees de productomschrijving..

 7,50

Beschrijving

151 Booster pack

Duik in de wereld Pokémon met de oorspronkelijke eerste Pokémon – Bulbasaur, Charmander en Squirtle – terwijl een nieuwe dag aanbreekt in Kanto. En deze dag brengt niet alleen nieuwe avonturen, maar ook kansen om herenigd te worden met oude vrienden, nieuwe maatjes te maken en elke laatste van de originele 151 Pokémon te vangen. Zet je schrap voor een rit vol verrassingen!

Ontdek de buitengewone Venusaur ex, Charizard ex en Blastoise ex op speciale kaarten met betoverende illustraties. En terwijl je deze kaarten bestudeert, verken je de bruisende steden en het rustige platteland van een sprankelend opgeknapte regio. Wie weet, misschien kom je zelfs die schuwe Mew ex tegen tijdens je epische reis. Avontuur en mysterie liggen op de loer!

Maar dat is nog niet alles, want nieuwe avonturen zullen zich ontvouwen en nieuwe horizonten zullen worden onthuld in de Scarlet & Violet—151 uitbreiding. Bereid je voor op een Pokémon-avontuur van epische proporties! Gotta Catch ‘Em All! 🌟🎮 #PokémonAvonturen #OpJachtNaarPokémon #ScarletViolet151

Een boosterpack bevat 10 kaarten