Paradox Rift

Pokemon Scarlet & Violet - Paradox Rift

Pokemon Paradox Rift

Betreed de duistere draaikolk van de nieuwe Pokemon Paradox Rift set, een meesterwerk van paradoxen en tijdsverstrengeling, waar de grenzen tussen realiteit en illusie vervagen. Deze toffe Pokemon Paradox Rift set nodigt dappere trainers uit om de diepten van de tijd zelf te verkennen, met kaarten die de werkelijkheid op zijn kop zetten en de meest doorgewinterde spelers uitdagen.

In de schaduw van de aankomende set van Pokemon genaamd Paradox Rift wachten Pokémons op je die hun ware aard veranderen, en evoluties die teruggaan naar hun oorsprong. Kun je de tijd manipuleren en de krachten van verleden en toekomst oproepen om je tegenstanders te overtreffen? Maar wees gewaarschuwd, want de grens tussen succes en mislukking is net zo vluchtig als een voorbijdrijvende paradox.

Deze set daagt je uit om je strategische vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en je aan te passen aan onvoorspelbare situaties. Met nieuwe spelmechanismen die de realiteit vervormen en de tijd buigen, zul je je hoofd moeten breken om de beste zetten te bepalen. Ga de uitdaging aan en ontdek de geheimen die de nieuwe Pokemon Paradox Rift set te bieden heeft, maar onthoud: zelfs de meest doorgewinterde trainer kan verdwalen in de kronkels van deze verwarrende dimensie.

Verzamel de zeldzaamste en krachtigste kaarten uit de aankomende Pokemon Paradox Rift set en bewijs dat jij de meester van de tijd kunt temmen. Durf je de paradoxale uitdaging aan? Of zal de tijd zich tegen je keren in een eindeloze lus van onzekerheid? De keuze is aan jou, dappere trainer.
In de aankomende Pokemon Paradox Rift set komt er een nieuwe Tera type van de zeldzame Pokemon Mewtwo!

Oorspronkelijke prijs was: € 139,45.Huidige prijs is: € 124,95.

Uitverkocht