Slab Depot – 14′

Lees de productomschrijving..

 49,95

Beschrijving

Slab Depot – 14′

Bescherm je kostbare PSA en CGC slabs met onze hoogwaardige Slab koffers van Slab Depot!

Ben je een gepassioneerde verzamelaar van gecertificeerde kaarten? Dan begrijpen wij  hoe belangrijk het is om je waardevolle collectie te beschermen. Daarom presenteren wij onze Slab Depot koffer – de ultieme oplossing voor het veilig opbergen en presenteren van je kostbare PSA en CGC graded slabs

Onze Slab Depot koffer is ontworpen met aandacht voor detail en vakmanschap, waardoor het een essentieel accessoire is voor elke verzamelaar. Met zijn stevige constructie en duurzame materialen biedt onze case maximale bescherming tegen stof, krassen en andere beschadigingen die de waarde van je kaarten kunnen aantasten.

De Slab Depot koffer is ontworpen om perfect te passen bij de standaardafmetingen van PSA en CGC slabs, waardoor je kaarten veilig en stevig worden vastgehouden. Het transparante ontwerp zorgt ervoor dat je trots je verzameling kunt tonen, terwijl het cijferslot ervoor zorgt dat je kaarten veilig op hun plaats blijven, zelfs onderweg.

Of je nu thuis bent of onderweg, met onze Slab Depot koffer kun je met een gerust hart genieten van je waardevolle collectie. Investeer vandaag nog in de bescherming van je PSA en CGC Slabs met de Slab Depot koffer!

Belangrijkste kenmerken:

  • Ontworpen voor perfecte pasvorm van PSA en CGC clabs
  • Duurzame constructie beschermt tegen stof en krassen
  • 1 rij waar elk 14 slabs in kunnen
  • 2 cijfersloten met je eigen unieke code