Funko Pop! – Umbreon

Lees de productomschrijving..

 14,95

Beschrijving

Funko Pop! – Umbreon (948)

Stap in de betoverende wereld van Pokémon met de adembenemende Umbreon Funko Pop! Deze schattige vinyl figuur brengt de duistere en mysterieuze charme van Umbreon, een geliefde Evolutie van Eevee, tot leven.

Met oog voor detail is deze Funko Pop! een meesterwerk voor elke Pokémon-verzamelaar. Het donkere paars van Umbreon’s vacht contrasteert prachtig met de felgele ringen op zijn oren en staart. Zijn doordringende rode ogen stralen vastberadenheid uit, terwijl de gedetailleerde patronen op zijn huid de aandacht voor ambacht benadrukken.

De Umbreon Funko Pop! is niet alleen een visueel genot, maar ook een geweldige aanvulling op je Pokémon-verzameling. Of je nu een doorgewinterde trainer bent of net begint met het ontdekken van de magische wereld van Pokémon, deze Funko Pop! zal zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Met zijn compacte formaat is deze Funko Pop! perfect voor het versieren van je bureau, plank of game room. Breng de mystiek van Umbreon naar elke hoek van je leven en deel je liefde voor Pokémon met deze charmante toevoeging aan de Funko Pop!-familie.

Grijp je kans om Umbreon vast te leggen in zijn meest schattige vorm met deze officieel gelicenseerde Funko Pop! Voeg hem vandaag nog toe aan je collectie en beleef de vreugde van Pokémon-verzamelen op een hele nieuwe manier!

Deze Funko Pop! is ongeveer 9 cm hoog